Zaštita Privatnosti

Zaštita Privatnosti

Zaštita Privatnosti

Privatnost posjetitelja na sluznicep.com.hr nama je od izuzetne važnosti (U ovome članku možete saznati više o pravilima o zaštiti privatnosti.). Ovaj dokument o pravilima o zaštiti privatnosti (privacy policy) daje pregled vrsta osobnih podataka koje mucusplug.net prikuplja i načina na koji ih koristi.

Log files (evidencijske datoteke)

Kao i mnoge druge web stranice, sluznicep.com.hr koristi log files. Log files sadrže podatke o internetskim (IP) adresama, tipu preglednika, pružatelju internetskih usluga (ISP), oznake datuma/vremena, posjećenim stranicama, i broju klikova kako bi se analizirali trendovi, upravljalo stranicama, pratilo korisnikovo kretanje po stranicama i skupilo demografske podatke. IP adrese, i ostali slični podaci nisu vezani uz bilo kakve podatke koji su osobno prepoznatljivi.

Kolačići (cookies) i web sličice (web beacons)

Mucusplug.net koristi kolačiće kako bi spremio podatke o korisničkim preferencijama, zabilježio korisnikove specifične podatke o pristupu i posjeti stranicama, prilagodio sadržaj web stranice tipu posjetiteljevog preglednika, ili druge podatke koje posjetitelji šalje putem svog preglednika.

DART kolačić

Google, kao treća strana, koristi kolačiće kako bi na mucusplug.net  postavljao oglase.

Korištenjem DART kolačića Google korisnicima, na temelju njihovog posjeta mukus.net stranicama ili drugim internetskim stranicama dostavlja promidžbene sadržaje.

Korisnici mogu isključiti upotrebu DART kolačića na Google ad and content network privacy policy: URL – http://www.google.com/privacy_ads.html.

Promidžbeni serveri ili mreže koriste ovu tehnologiju kako bi automatski dobili vašu IP adresu. Druge tehnologije (kao što su kolačići, JavaScript ili web Beacons) može se također koristiti da bi se provjerila učinkovitost oglasa i/ili da bi se personalizirali sadržaji oglasa koje vidite.

SluzniCep.com.hr nema pristupa ni kontrole nad ovim kolačićima koje koriste oglašivači treće strane.

Za više informacija načinu rada raznih servera, kao i kako isključiti pojedine opcije, trebate se informirati u njihovim pravilima o zaštiti privatnosti.

Pravila o zaštiti privatnosti http://sluznicep.com.hr ne odnose se na takve oglašivače ili web stranice, niti ih možemo kontrolirati.

Ako želite onemogućiti takve kolačiće, to možete učiniti kroz opcije vašeg pretraživača. Više informacija o tome možete naći na stranicama vašeg web pretraživača.