Sluzavi Iscjedak Pred Porod

Sluzavi Iscjedak Pred Porod

Kako izgleda Sluzavi ČepSluzavi iscjedak je sluz koja obično izlazi iz vagine i normalna je pojava kod odraslih žena. Mnogo je načina saznanja o sluzi koja izlazi iz vagine, i to je važno jer sluz također ukazuje na stanje u kojem je vagina.

Detalji o sluznom iscjetku

Kad žene govore o sluznom iscjetku, savršeno razumiju da do iscjetka dolazi kod odraslih žena od dolaska prve menstruacije. Zapravo, sluz sama po sebi može ukazati na stanje vagine i također na plodni ciklus žene. Na primjer, kad se javlja zeleni iscjedak sluzi, to ukazuje na stanje vaginalne infekcije, i može se raditi o bakterijskoj ili spolno prenosivoj  bolesti  koja može biti rezultat načina života.Sluzavi iscjedak kao pokazatelj stanja žene

Vrlo je važno analizirati sluzni iscjedak žene, i što bi žene obično trebale učiniti je nježno dodirnuti površinu svoje vagine. Obično će naići na tekućinu iz svoje vagine. Normalni iscjedak je obično bez lošeg mirisa, gust i mutan, ali postaje bistriji u periodu plodnosti kad može doći do začeća. Ako ponekad naiđete na smeđi sluzni iscjedak, nemojte brinuti, jer do toga obično dolazi prije ili nakon menstruacije.

Zato je zaista važno da žene održavaju svoju vaginu čistom. Spolno aktivne žene trebaju pratiti stanje svoje vagine redovitim Papa-testovima i održavanjem zdravlja vagine da bi se izbjegle spolno prenosive bolesti. Također trebaju pratiti izgled svog vaginalnog iscjetka.

Ženama je također potrebna dobra liječnička skrb kako bi im vagine bile u zdravom stanju, i važno je uvijek promatrati sluzni iscjedak.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *