Odredbe i Uvjeti

Odredbe i Uvjeti

Odredbe i UvjetiDobro došli na sluznicep.com.hr. Ako nastavite pretraživati i koristiti ove stranice suglasni ste da vas sljedeće odredbe i uvjeti obvezuju i da ćete ih se pridržavati. Zajedno s našim pravilima o privatnosti određuju odnos sluznicep.com.hr i Vas u odnosu na ove stranice.

Termin sluznicep.com.hr ili „mi“ odnosi se na vlasnika ovih stranica. Termin „Vi“ odnosi se na korisnika ili pregledavatelja naših stranica. Korištenje naših stranica podložno je sljedećim uvjetima korištenja:

  • Sadržaj ovih stranica služi isključivo kao opća informacija. Sadržaj je podložan promjenama bez prethodne napomene.

 

  • Ne pružamo, kao niti bilo koja treća strana, nikakvo jamstvo o točnosti, djelovanju, pravovremenosti, potpunosti ili podobnosti informacija ili materijala iznesenih ili ponuđenih na ovim stranicama za bilo kakvu svrhu. Prihvaćate da takve informacije i materijali mogu sadržavati nepreciznosti ili greške koliko god je to u okvirima zakona.

 

  • Informacije i materijali koristite na vlastitu odgovornost. Vaša je vlastita odgovornost osigurati da proizvodi, usluge ili informacije dostupni preko ovih stranica  budu u skladu s vašim potrebama.

 

  • Ove stranice sadrže materijal koji je naše vlasništvo ili smo ovlašteni koristiti. Taj materijal uključuje dizajn, layout, izgled, prikaz i grafiku, i ne ograničava se samo na to. Zabranjeno je reproduciranje osim u skladu s uvjetima autorskih prava, koji su dio ovih odredbi i uvjeta.

 

  • Na stranicama su posebno navedeni svi reproducirani zaštitni znakovi (trademark) koji nisu vlasništvo operatera ili za koje nema licencu.

 

  • Neovlašteno korištenje ovih stranica može dovesti to odštetnih potraživanja i/ili predstavljati krivično djelo.

 

  • Povremeno se na ovim stranicama mogu naći poveznice (link) na druge stranice. Ove poveznice vam služe da dođete do dodatnih informacija, što ne znači da mi podržavamo te stranice. Ne snosimo odgovornost za sadržaje na tim stranicama

 

  • Ne smijete načiniti poveznicu na ove stranice s drugih stranica ili dokumenta bez prethodnog pismenog dopuštenja http://sluznicep.com.hr